Velkommen til Spis med sund fornuft

Jeg hedder Lissi Bengtsson, 58 år, gift og bor i Nykøbing F., til daglig arbejder jeg i den finansielle sektor.

Jeg har selv kæmpet med vægten det meste af mit liv, kender til rigtig mange slankekure, har tabt mig mange kilo, men har også lagt dem på igen.

Jeg kender alt til nedture og ”så kan det også være lige meget”.  Hver gang jeg forsøgte, blev jeg mere og mere frustreret over, det ikke lykkedes at holde det.

Men så lærte jeg SENSE at kende i slutningen af 2020, en sund livsstil uden restriktioner, og jeg slap ret hurtig min kurmentalitet, det er jo ganske almindelig mad.

Jeg tabte mig stille og roligt uden strikse kostplaner og forbud, i Sense er alt tilladt.

Sense er ikke en kur men en livstilsændring, som man kan leve med resten af livet. 

Jeg fik lyst til at lære Sense endnu mere at kende, så meldte mig derfor til 2 uddannelser indenfor Sense, både for min egen skyld, men også fordi jeg gerne vil hjælpe andre.  Her lærte jeg også om værktøjer til den mentale del af en vægttabsrejse, som gav mig det jeg manglede, nemlig at arbejde med følelser, som jo tit og ofte har været skyld i det gik galt.

Jeg er certificeret Kostvejleder og Mentor i mad & psyke med speciale i Sense. Begge uddannelser har jeg gennemført hos ScandiSense Akademi-uddannelser i 2021 og har nu indgået samarbejde med ScandiSense som Sense-vejleder.

Jeg glæder mig rigtig meget til at hjælpe dig i gang med en sundere livsstil med varigt vægttab, og til at sætte dig ind i Sense principperne og de værktøjer der hjælper dig på vej både med kost, vaner og den mentale del.

Image
Image
Image